• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Scope Of Bisnis

Atusan wareg pelanggan

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • FEROSTEEL

    FEROSTEEL

    Foshan FEROSTEEL CO., LTD iki diadegaké ing taun 2008. Sawisé taun pembangunan lan usaha kabeh Staff, kita duwe lengkap produksi baja lan Processing peralatan stainless lan sawetara saka sudhut jaringan informasi komoditas. Kita partners dumunung ing bagéan donya. Wis dadi profesional perawatan lumahing stainless steel kondhang lan stainless steel dhuwur-mburi perusahaan adat ing Cina Kidul. Our company yakuwi kanggo "nggawe donya liyane warni" kanggo nyedhiyani kita klien karo produk kualitas lan layanan profesional. Kita duwe sistem layanan lengkap kanggo penelitian ilmiah, desain, produksi, testing lan perawatan lumahing liyane nutupi vakum, listrik, plating banyu, Sandblasting, etching, embossing, lan drawing.
  • 2013

    2013

    kita pabrik wis ngenalaken Welasan plating gedhe lan medium-ukuran vakum otomatis, welding polishing, welding stainless steel lan polishing peralatan. Deep Processing saka macem-macem produk hiasan engineering stainless steel.
  • 2014

    2014

    Efisien, profesional tim dodolan jaban rangkah saya expanding.To nggawe papan kanggo pembangunan kanggo nambah nilai Staff, nambah kualitas life.We tansah kuwat pitados bilih "karya liyane serius, gesang luwih seneng."

Foshan Ferosteel attended the five major ...

17/11/18

Ferosteel team will attend the Big5 show ...

09/11/18

Ferosteel team at Vietbuild 2018

01/11/18

Warmly Celebrate the Success of FOSHAN FE...

28/09/18
WhatsApp Online Chat !