• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05

Lingkup Usaha

Ratusan konsumén wareg

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • FEROSTEEL

    FEROSTEEL

    FOSHAN FEROSTEEL CO., LTD didirikan dina 2008. Saatos taun ngembangkeun sarta usaha gabungan sadaya staf kami boga lengkep produksi baja jeung ngolah parabot steel sarta rupa-rupa jaringan informasi komoditi. mitra kami anu lokasina di réa patempatan di dunya. Geus jadi profésional perlakuan permukaan stainless steel well-dipikawanoh tur stainless steel tinggi-tungtung perusahaan custom di Cina Selatan. parusahaan urang boga tujuan pikeun "nyieun dunya nu leuwih warni" nyadiakeun klien kami kalayan produk kualitas sarta jasa profésional. Simkuring boga sistem layanan lengkep pikeun panalungtikan ilmiah, desain, produksi, nguji jeung perlakuan beungeut séjén palapis vakum, electroplating, plating cai, sandblasting, etching, embossing, sarta gambar.
  • 2013

    2013

    pabrik urang geus diwanohkeun puluhan plating badag tur sedeng-ukuran vakum otomatis, las polishing, las stainless steel sarta polishing peralatan. Jero ngolah rupa produk hiasan rékayasa stainless steel.
  • 2014

    2014

    Efisien, profésional tim jualan luar negeri nyaeta terus expanding.To nyieun rohangan pikeun ngembangkeun pikeun ningkatkeun pidangan nilai staf, ngaronjatkeun kualitas life.We geus salawasna pageuh percaya yén "karya langkung serius, kahirupan leuwih senang."

Foshan Ferosteel attended the five major ...

17/11/18

Ferosteel team will attend the Big5 show ...

09/11/18

Ferosteel team at Vietbuild 2018

01/11/18

Warmly Celebrate the Success of FOSHAN FE...

28/09/18
WhatsApp Online Chat !